Medicina estètica

No existeix un mètode miraculós per perdre pes. Tot el que podem fer és combinar encertadament diversos factors -incloent els psicològics- per aconseguir-ho. Aquesta combinació de factors terapèutics és diferent segons la persona a tractar, i l’èxit s’aconsegueix si la combinació és adequada.

Un organisme sa no té sobrepès. Si així ocorre, és que existeix algun desequilibri, a nivell metabòlic, hormonal, circulatori o psicològic.

Aquest desequilibri ho podem abordar per mitjans naturals (homeopatia, fitoteràpia), nutricionals (alimentació adequada, medicina ortomolecular) i psíquics (psicoteràpia, eliminació de l’ansietat), o amb una encertada combinació d’ells.

Es tracta doncs de retornar a l’organisme i a la ment l’equilibri , a fín de reduir pes i mantenir-ho.

…SENSE PASSAR GANA…

Les alimentacions que s’utilitzen són de tots els tipus, personalitzades, i adequades a les necessitats i gustos de cada persona. Poden ser dissociades, hipocalóricas, hiperproteicas, intermitents, combinades, etc.

Les més utilitzades són aquelles en les quals no s’han de pesar els aliments. La persona pot menjar la quantitat que desitgi, sense límit algun, a condició que respecti les combinacions alimentàries que se li indiquen en cada menjar. Així, menjant d’aquesta manera, cinc vegades al dia si es desitja (Desdejuni, mig matí, menjar, berenar i sopar ), és impossible passar gana. No es té en absolut la sensació d’estar fent “règim”.

…SENSE ANSIETAT…

L’ansietat per menjar, les ganes de “picar”, és alguna cosa molt habitual. Algunes persones mengen malament, desordenadament, amb presses, i tenen ansietat per nerviosisme, stress, excés de treball, falta de temps, problemes de relació, dificultats laborals. Mengen compulsivament per compensar alguna frustració inconscient. En aquest punt la psicologia pot detectar la causa de l’ansietat, eliminar-la o corregir-la. A més existeixen remeis homeopáticos molt efectius per frenar l’ansietat per menjar . Moltes vegades és suficient amb ells.

En altres ocasions s’ha de recórrer a la psicoteràpia de suport o conductista per fer conscient a la persona de la seva inadequada relació amb el menjar i donar-li les pautes psíquiques i de conducta correctes .

Actualment se sap que més del 60 % dels problemes de sobrepès tenen un factor psicològic inherent. Si no es té en compte i es corregeix, és impossible mantenir-se en el pes adequat després d’haver aconseguit aprimar.

…DE MANERA NATURAL…

S’utilitza medicació homeopática, natural i sense efectes secundaris, i complements naturals ortomoleculares. L’homeopatia es pren via oral i permet controlar l’ansietat per menjar, augmentar el metabolisme, equilibrar el sistema glandular, i tractar qualsevol problema concret que es present d’una manera totalment inofensiva.

S’utilitza també en infiltracions, que es col·loquen mitjançant pistola a les zones necessàries. Abdomen o malucs. Són imprescindibles en la celulitis. S’empren injectables homeopáticos especialment dissenyats per aquest fín. Es col·loquen petites gotetes d’una substància homeopática sota la pell, la funció principal de la qual és dissoldre el greix localitzat i reafirmar els teixits.

Els complements naturals i ortomoleculares serveixen per desintoxicar l’organisme, equilibrar els nutrients, i facilitar les funcions d’excreció de toxicos, grasses, i altres materials de deixalla.

I MANTINGUES EL PES

Perdre quilos és relativament senzill. El difícil és mantenir-se en el pes adequat per llarg temps. Nosaltres hem tractat d’eliminar la causa que provocava el sobrepès, i a més t’ensenyarem a menjar correctament. En el manteniment es fa un APRENENTATGE. Aprendràs a menjar, a combinar adequadament els aliments en raó a la teva constitució, el teu tipus de vida i els teus gustos. D’aquesta manera el pes no es recupera. Tindràs una visita mensual de control, ajust i suport, per corregir errors i introduir modificacions si és necessari. És important canviar els hàbits alimentaris. Podràs menjar absolutament de tot, però observant, com, quan i amb què. Sabràs com compensar els excessos o les incorreccions gastronòmiques que et vegis en l’obligació de fer.

PROGRESSIO DE LA VISITA

En la primera visita es realitza un exámen mèdic complet. A més es realitzen mesuraments directes de pes, alçada, perímetres, percentatge de matèria grassa, tensió arterial i zones energètiques.
S’avalua el pes a perdre, el percentatge de matèria grassa òptim, i es diagnostica el tipus d’obesitat que es pateix i la causa que la produeix. El pacient rep un tractament personalitzat que pot abastar varis dels següents punts:

Alimentació adequada, si pot ser SENSE control de quantitats.
Medicació homeopática.
Medicació ortomolecular o complements naturals.
Infiltracions homeopáticas.
Drenatge limfàtic i estimulació circulatòria mitjançant presoterapia.
Psicoteràpia de suport, personalitzada.

En les següents visites es realitza un control mèdic rutinari. Mesuraments directes de pes, perímetres, percentatge de matèria grassa i tensió arterial.
S’avalua si la perduda de pes, matèria grassa i volum evoluciona correctament. Si no és així, es fan les modificacions necessàries en:

Alimentació.
Medicació homeopática.
Medicació complementària.

INFILTRACIONS

Consisteixen en petites injeccions col·locades sota la pell, mitjançant una pistola d’una agulla. S’empren injectables homeopáticos diversos, segons els casos, especialment dissenyats per aquest fín. Desfan el greix localitzat tenen un efecte reafirmante. Són molt importants en els casos de celulitis localitzada. Malucs i abdomen són els llocs més freqüents, encara que es poden aplicar en qualsevol altra part del cos.